Könyvelés

Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtunk a szolgáltató szektor szereplői részére.

Ügyfeleink részére a könyvviteli és bérszámfejtési szolgáltatások ellátásán túl, támogatást nyújtunk a cég vezetőségének gazdasági döntéseiben. Specialitásunk az ún. "gazdasági vezető" szolgáltatásunk, mely egy magasabb színvonalú kiszolgálását jelenti ügyfeleinknek, ráadásul olcsóbban, mint egy teljes munkaidős gazdasági igazgató bérköltsége járulékokkal.

Cégünknél egy teljes szakember gárda áll a rendelkezésére a pénzügyi és könyvelési feladatok elvégzésében és irányításában.

Segítünk ügyviteli,- és vállalatirányítási szoftver kidolgozásában, bevezetésében, a vezetőség felé történő folyamatos adatszolgáltatás kialakításában, illetve az egyéni elvárásoknak megfelelő döntés-előkészítő adatok, likviditási- és eredményességi kimutatások készítésében.

Szükség esetén átvilágítjuk vállalkozását, és feltárjuk az esetleges problémákat. Segítségünkkel növelheti a hatékonyságot, és csökkentheti költségeit.

Munkatársaink mindannyian több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező - regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, közgazdász - szakemberek. A Magyar Adótanácsadók Egyesületének tagjai vagyunk. Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk, cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással.

Ügyfeleinkkel szerződést kötünk és munkánkról számlát adunk. A könyvelési díjaink megbeszélés - alku - tárgyát képezik. Szoftvereink legálisak, jogtiszták, naprakészek. Munkánkat korszerű informatikai háttér segíti.