Keressen minket, hátha még időben van!
Üzletviteli tanácsadás 


Tapasztalt kollégáink segítik Önt és vállalkozását annak érdekében, hogy az adott helyzetben a lehető legjobb döntést hozza meg! Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb üzletmenetet, melyet a gyakorlatban is átültetünk a napi működésbe. 


Részletek


Projektmenedzsment 


A projektmenedzsment olyan alapelvek, módszerek, eszközök és technikák összessége, melyek a projekt keretében folyó munka megvalósítását, vezetését és kézbentartását támogatják.Részletek


Adótanácsadás


Ha fontos az Ön számára, hogy a lehető legtöbbet hozza ki vállalkozásából, ne hanyagolja el az adókérdéseket! Hazánkban különösen nagyok a vállalkozások adóterhei és a szabályozási környezet folyamatosan változik, ezért fontos, hogy ne fizessen annál többet, mint amennyit mindenképpen muszáj.


Részletek


K+F számviteli és adózási tanácsadás 
A K+F tevékenység elsősorban a társasági adó, a helyi iparűzési adó és az innovációs hozzájárulás összegére lehet hatással.Részletek


Projekt pénzügyi vezető 


Vállaljuk gazdasági társaságok és költségvetési intézmények számára európai uniós és egyéb támogatásokhoz kapcsolódó projektek pénzügyi vezetői feladatainak ellátását.


Részletek


Kapcsolat 
Email címünk:
Részletek